Events

Boekvoorstelling “Concentratiecontrole in België” van Karel Bourgeois

December 8, 2022 • Brussels, BE

Starts: 5:00 PM (CET)
Ends: 7:00 PM (CET)
Site: Crowell & Moring - Brussels
Address: 7 Rue Joseph Stevens Brussels, B - 1000 Belgium

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor de officiële voorstelling van het boek “Concentratiecontrole in België” van Karel Bourgeois op 8 december 2022.

De controle op fusies en overnames is één van de kerntaken van de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA). In de afgelopen jaren heeft de concentratiecontrole een enorme ontwikkeling gekend, met belangrijke gevolgen voor de BMA, de aanmeldende partijen en belanghebbende derden. In het licht van de toenemende consolidatie in diverse sectoren, zal de concentratiecontrole ook in de komende jaren van groot belang zijn. 

Tegen deze achtergrond biedt dit boek een grondig overzicht van het recht en de praktijk inzake de concentratiecontrole door de BMA.  Het is – na 30 jaar Belgische concentratiecontrole – het eerste boek dat exclusief aan dit onderwerp is gewijd. 

PRAKTISCH / PROGRAMMA
De voorstelling vindt plaats in het kantoor van Crowell & Moring te Brussel (Joseph Stevensstraat 7, 1000 Brussel) en gaat van start om 17 u.

Na een inleiding door de voorzitter van de BMA, Prof. em. Dr. Jacques Steenbergen, volgt een voorstelling van het boek door de auteur.  Aansluitend vindt een receptie plaats.

De deelname is gratis maar inschrijven is verplicht en dit vóór maandag 5 december. 

Bij de inschrijving biedt Intersentia de mogelijkheid het boek te bestellen aan de kortingsprijs van 100 euro (u ontvangt het boek op de dag van de voorstelling).

Meer informatie over het boek en de auteur, zie Concentratiecontrole in België - Intersentia en https://www.crowell.com/professionals/Karel-Bourgeois.

Contact: Danica Schiefer (DSchiefer@crowell.com)


Register


Crowell & Moring Participant(s)
Crowell & Moring LLP is an international law firm with offices in the United States, Europe, MENA, and Asia that represents clients in litigation and arbitration, regulatory and policy, and transactional and corporate matters. The firm is internationally recognized for its representation of Fortune 500 companies in high-stakes litigation and government-facing matters, as well as its ongoing commitment to pro bono service and diversity, equity, and inclusion.

View Desktop Site | Mobile Sitemap |

Contact | Subscribe | Terms of Use | Privacy Statement | Alumni

© Crowell & Moring LLP 2023
Attorney advertising - prior results do not guarantee a similar outcome.